• Una parella lingüística especial, protagonista de la jornada de portes obertes del CNL de Girona per St. Jordi

  Per Sant Jordi, el Centre de Normalització Lingüística de Girona va rebre la visita de desenes de persones que van apropar-se per conèixer el centre per dins i per participar en les lectures de poemes. Les visites guiades per les dependències del CNL, situades a la Casa Solterra, van ser seguides amb interès, com també ho van ser les lectures de poemes per part d’alumnes i participants en el “Voluntariat per la llengua”. A més, durant tot el dia, es va fer difusió del programa i de les activitats que es duen a terme al centre.

  L’autèntica protagonista de la jornada, però, va ser la parella lingüística de mida natural que es va posar a l’entrada del centre i que va servir perquè els visitants es poguessin fer una foto ben especial. Si us vau fer la fotografia, o no us la vau fer però voleu fer el xafarder, les podeu veure aquí.

 1. MARIA CARMEN COSTART RICART

  28 abr. 12
  10:06 #

  Bon dia,
  Crec que el que feu és una tasca molt interessant i ajuda molta gent.
  Jo sóc voluntària i alhora estudio català i mágrada molt tot el que esteu fent.
  Espero que no en perdeu les ganes de continuar-hi treballant ja que a vegades no es valora prou el que hom fa.
  Felicitats,
  Maria Carmen

 2. Imma Torres

  04 maig 12
  12:38 #

  Gràcies, M. Carmen. Sense la vostra participació, la de les parelles lingüístiques, no seria possible fer aquestes activitats. Gràcies a totes i tots per la participació!

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes