• Voluntaris i aprenents participen a la Diada de Sant Jordi

    Voluntaris i aprenents de Palamós van participar a la Diada de Sant Jordi en una lectura de poemes en llengua materna i llegint els  haikus en català que ells mateixos havien compost, i que estaran exposats al llarg de tota la setmana als aparadors dels comerços de la vila.  En el marc d’aquesta lectura de poemes es van celebrar els 20 anys de funcionament del Servei Local de Català de Palamós, llegint, cantant i explicant la trajectòria del servei des que es va iniciar el 1992.

    Moltes gràcies a tots i totes per participar en aquesta  festa tan significativa per a tots nosaltres, en què vam compartir la celebració d’aquests 20 anys de dedicació a la llengua catalana!

             

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes