• Quatre regidors de Castell-Platja d’Aro participen com a voluntaris en el VxL

    David Prohias, Albert López, Dolors Guirado i Antoni Botellé són els quatre regidors de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro que participen en el “Voluntariat per la llengua” que el Servei de Català del Consell Comarcal porta a terme a la població.

    La 10 edició del programa es va posar en marxa el 23 de març, al Centre Cívic Vicenç Bou de Platja d’Aro i va consistir en unes tutories per a voluntaris i aprenents lingüístics, a partir de les quals van poder parlar del funcionament del programa, i en la presentació de  les 16 noves parelles lingüístiques, entre les quals cal destacar les formades per aquests quatre regidors de l’Ajuntament.

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes