• Poemes del Món a Torroella

    Un any més, a Torroella de Montgrí hi ha hagut Poemes del Món amb motiu de la Diada de Sant Jordi.  El 26 d’abril es va omplir el Cine Petit en l’acte Poemes del Món, organitzat per l’Oficina de Català, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí, l’Escola d’Adults, la Biblioteca Pere Blasi i Can Quintana-Museu de la Mediterrània. En aquesta ocasió, Margarita Massot va fer la presentació i la cloenda de l’acte.

    L’alumnat i les parelles lingüístiques de l’Oficina de Català van aconseguir emocionar tots els assistents que es van aplegar al Cine Petit per escoltar una vintena de poemes, alguns dels quals inèdits i compostos pels mateixos rapsodes). Aquest any el lema escollit va ser “L’elogi a la paraula viva” i es van poder escoltar poemes en alemany, ucraïnès, ful, amazic, àrab, francès, portuguès, castellà i català, entre altres llengües.

    Com ja és tradició al municipi, aquest cop tampoc va ser una simple lectura de poemes, sinó que es va completar amb un espectacle de dansa contemporània fet per dues alumnes dels cursos de català. L’espectacle, d’altra banda, va ser una fantàstica fusió de dansa, música i poesia.

    A Torroella, a més, amb motiu de l’Any de la Paraula Viva també hi va haver una mostra d’haikus escrits per voluntaris, aprenents i alumnes dels cursos de català, que es van repartir per diferents establiments del municipi durant la setmana de Sant Jordi.

    Si visiteu el nostre facebook, en podreu veure imatges.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes