• La veu de Pujols davant el Teatre-Museu Dalí de Figueres

  Per commemorar el cinquantenari de la mort del filòsof, poeta, crític i dramaturg Francesc Pujols, l’Oficina de Català de Figueres organitza una lectura de textos d’aquest autor i sobre aquest autor davant l’escultura que Dalí va erigir a la plaça del Teatre-Museu en honor seu. El dijous 17 de maig, a les 10.30 h, alumnes dels cursos bàsics de català per a adults i parelles lingüístiques del programa “Voluntariat per la llengua” de Figueres homenatjaran Pujols. L’objectiu d’aquesta iniciativa, que es du a terme amb la col·laboració de la Fundació Francesc Pujols, i que anirà acompanyada d’altres activitats al llarg de l’any, és promoure el coneixement d’una de les figures més controvertides i més interessants de la nostra cultura, reconeguda per molts intel·lectuals i artistes, entre ells Salvador Dalí. 

    

   

   

   

  Fundació Francesc Pujols

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes