• Festa final dels tallers lingüístics de l’escola El Bruel d’Empuriabrava

    L’Escola  Bruel d’Empuriabrava aquest any s’ha afegit per primera vegada al programa “Voluntariat per la llengua” fent participar els pares i mares dels alumnes en diferents tallers amb l’objectiu de practicar durant una hora a la setmana el català amb persones voluntàries. L’experiència ha estat tot un èxit i aquest dimarts, 22 de maig, ha tingut lloc la festa de cloenda. “Voluntariat per la llengua” és un programa que habitualment es porta a terme entre parelles lingüístiques; no obstant això, l’escola El Bruel ha triat una fórmula més adequada a les necessitats de les famílies que ha permès arribar a un grup més gran de persones amb diferents nivells de comprensió i de domini de la llengua, que han pogut guanyar seguretat a l’hora de parlar en català. Tant els participants com l’equip directiu del centre han fet pública  la seva intenció de continuar el programa el curs vinent.

     

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes