• Sortida de fi de curs del SCC del Gironès

  L’any passat vam visitar la Zona Volcànica de la Garrotxa com a cloenda de curs… i aquest any? Doncs el dia 10 de juny tancarem el curs 2011 – 2012 amb un itinerari guiat per les Gavarres i un dinar de germanor seguit de jocs tradicionals a l’era de can Vilallonga, una masia enmig de la natura.

  Els alumnes dels cursos de Bordils, Cassà de la Selva i Llagostera i algunes parelles lingüístiques d’aquests municipis ja s’hi han apuntat; ara, però, ens agradaria convidar-hi alumnes i voluntaris i aprenents d’altres localitats de les comarques gironines. Per tant, ja ho sabeu: sigueu d’on sigueu us podeu apuntar a aquesta activitat.

  Hi haurà un autocar que sortirà de Bordils, passarà per Cassà i Llagostera i finalment ens deixarà la lloc de partida (can Vilallonga); farà el camí invers a l’hora de tornar cap a casa.

  Tot plegat (autocar i sortida guiada) costa 3 euros; l’esmorzar i el dinar van a càrrec de cadascú.

  Us adjuntem el programa de la jornada i us demanem que si esteu interessats a inscriure-us-hi ens envieu un correu electrònic a girones@cpnl.cat o bé ens truqueu al Consell Comarcal de 8.00 a 15.00 h (tel. 972 21 32 62).

  Programa de l’excursió a les Gavarres

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes