• Música, fotografies i menjars d’arreu per tancar una nova edició del Voluntariat per la llengua a Girona

    Amb l’arribada de l’estiu és moment de reconèixer la tasca de les parelles lingüístiques que, encara actives o no, han dut a teme una gran tasca durant aquest curs. Per això, us convidem a la festa de cloenda dels cursos de català i del Voluntariat per la llengua que farem divendres 15 de juny a les 20.30 h. Com l’any passat, la festa es farà al Centre Cultural La Mercè i comptarà amb les actuacions de diversos alumnes, el reconeixement a la tasca de les parelles lingüístiques i el lliurament dels premis als guanyadors del concurs de fotografia del VxL, 10 HORES 10 FOTOS. La festa acabarà amb un piscolabis amb menjars d’arreu del món cuinats pels assistents.

    Una bona manera de celebrar la tasca feta per tots durant aquests mesos. Si voleu assitir-hi envieu-nos un correu a vxl.girona@cpnl.cat especificant si portareu menjar i amb qui vindreu acompanyats.

    No hi podeu faltar. Us hi esperem!

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes