• Alumnes i parelles lingüístiques del Gironès celebren el fi de curs a les Gavarres

  El diumenge 10 de juny, una seixantena de persones, entre alumnes dels cursos de català de Cassà, Llagostera i Bordils, acompanyants i parelles lingüístiques, van celebrar el fi de curs a les Gavarres.

   

  Un autocar va recollir tots els participants a Bordils, Cassà i Llagostera i els va portar fins a can Vilallonga, masia envoltada de natura situada als afores de Cassà de la Selva. Allà, una guia ens va parlar del patrimoni natural i etnogràfic de les Gavarres i vam fer un petit recorregut per conèixer-lo millor. A continuació, vam dinar de pícnic i en acabat vam convidar tothom a participar en la gimcana que les professores havíem preparat. Només cal que cliqueu l’enllaç per veure que ens ho vam passar molt i molt bé:

  http://www.facebook.com/media/set/?set=a.438844262802023.101232.233513210001797&type=3

  A les 6 de la tarda, l’autocar ens va recollir i va retornar tots els participants als pobles d’origen.

  Va ser una activitat molt entretinguda, divertida i que va comptar amb la participació de tothom. Moltes gràcies a tots els alumnes, parelles lingüístiques, acompanyants, professores i tècniques!

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes