• Bona música i menjars deliciosos d’arreu del món a la festa de cloenda de Girona

  Unes 200 persones van reunir-se divendres al Centre Cultural La Mercè a la festa de cloenda dels cursos de català i el Voluntariat per la llengua de Girona. L’acte va començar amb les paraules de l’alcalde, Carles Puigdemont, que va agrair l’esforç de les persones que aprenen català i la il·lusió que fa als catalanoparlants que la gent de fora aprengui la llengua.

  L’actuació d’una alumna, la Zoriana, d’Ucraïna, va servir per escalfar motors. Amb la seva flauta travessera va interpretar quatre temes que van transportar l’auditori  a diverses pel·lícules. Poc després va ser el torn del reconeixement a la tasca de les parelles lingüístiques a través d’un vídeo i del lliurament dels premis del II Concurs de fotografia 10 HORES 10 FOTOS. L’acte a l’interior de l’auditori va acabar amb l’actuació de la Lilia, una alumna de Hawaï que va tocar l’ukelele acompanyada de l’Albert i en Cisco a la guitarra i al baix, respectivament.  Cançons que van animar el públic just abans de sortir al claustre a gaudir de menjars de diversos racons de món, preparats per alumnes i parelles lingüístiques.

  Aquest any, el piscolabis va anar acompanyat de les cançons que els assistents més agosarats van cantar al karaoke. Cançons de Sau, Sopa de Cabra, els Pets o l’Himne del Barça que van servir per demostrar els dots musicals dels participants i que van fer allargar la festa fins a quarts de 12 de la nit. No ho van fer tan malament, tenint en compte que l’endemà no va ploure!

 1. BRIGHITTA

  18 juny 12
  11:53 #

  Meravellós!!!!!!!!!!!!

 2. MARIA CARMEN COSTART RICART

  23 juny 12
  5:45 #

  Bon dia,
  Realment fa ser una nit fantàstica i estic molt contentat d’haver tingut l’oportunitat de gaudir-ne.
  Moltres gràcies a tots els que ho heu fet possible.

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes