• El concert de l’11 de Setembre de la Bisbal commou el públic

  L’Oficina de Català de la Bisbal d’Empordà enguany celebra els 20 anys i per això acabarà l’any 2012 amb diverses activitats per commemorar l’efemèride.

  La primera va ser el passat 11 de setembre, amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya, en què, juntament amb l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament, va organitzar un concert de cant coral.

  El bisbalenc Cor Carreras Dagas va cantar diverses cançons catalanes i va acabar amb l’emotiu cant dels Segadors, que va fer aixecar el públic, que va acompanyar el cor en la seva darrera cançó.

  Tot seguit, Òscar Aparicio, alcalde de la Bisbal, va fer el parlament institucional de la Diada Nacional de Catalunya i va donar pas al Cor Àkan, que va començar la seva actuació amb la “Cançó sense nom” de Lluís Llach i, després d’unes emotives paraules de la presidenta de l’entitat, M. Lluïsa Geronès, va continuar sorprenent el públic amb cançons catalanes i compromeses amb el país i amb la societat.

  “Que tinguem sort” de Lluís Llach, cantada conjuntament pels dos cors, va posar el punt i final a aquest emotiu concert .

   

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes