• Les parelles de Girona i Salt es posen en marxa

    Dijous 25 d’octubre es va donar el tret de sortida a una nova edició del Voluntariat per la llengua a Girona i Salt. Una setantena de persones van assistir a l’acte, que va tenir lloc a l’Espai Marfà, i que va servir per donar a conèixer les més de 100 parelles que comencen edició a Girona i les 25 que comencen a Salt.

    La presentació va servir pequè moltes de les parelles es coneguessin i poguessin començar a planificar la seva propera trobada. També es van donar a conèixer les novetats, com nous punts de trobada i acords amb entitats, com el Museu de l’Aigua de Salt, que oferirà visites guiades gratuïtes als participants en el programa.

    La regidora de Joventut i Serveis Administratius de l’Ajuntament de Girona, Roser Urra, va participar en l’acte i va destacar la tasca d’integració i cohesió social que fan voluntaris i aprenents. L’acte també va servir per commemorar el centenari del naixement de Sales, Calders i Tísner, tres noms cabdals de la literatura catalana. La Josefina Espinosa, voluntària, va ser l’encarregada de llegir el conte Episodi bèl·lic, d’Avel·lí Artís Gener, i la parella lingüística formada per David Fusté i Noelia Martínez van llegir el poema Vespre, de Joan Sales. Finalment, l’acte es va cloure amb la projecció d’un conte de Pere Calders, Invasió subtil, musicat per Judit Niedermann.

    Abans de marxar cap a casa, els assistents van poder gaudir d’un refrigeri i van poder conversar de manera distesa amb la parella lingüística i altres participants en el programa.

    Podeu veure totes les fotos de l’acte al nostre Facebook.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes