• Xerrada i presentació del Voluntariat per la llengua a Llagostera

    El dia 8 de novembre, al Local Social de La Caixa de Llagostera, a les 20.00 h, l’escriptor Josep M. Fonalleras inaugurarà una nova edició del Vxl al municipi amb la xerrada “La llengua i la cultura catalanes. Expectatives d’un futur incert”. Aquesta activitat, que s’inclou dins els actes del Correllengua 2012, és fruit un any més de la col·laboració entre l’associació llagosterenca Joves per la Terra i el Servei Comarcal de Català del Gironès.

    Després de la xerrada de l’autor, explicarem en què consisteix el Vxl; a continuació, els membres de l’associació presentaran els actes del Correllengua d’enguany i, per acabar, una parella lingüística en llegirà el manifest.

    Així doncs, si esteu interessats a participar en el programa de voluntariat lingüístic, us animem que vingueu el dia 8, gaudiu de la xerrada i de les activitats del Correllengua i us apunteu com a voluntaris o com a aprenents en aquesta nova edició del Vxl a Llagostera.

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes