• Descomptes en les entrades a la Fundació Joan Miró per a les parelles lingüístiques del VxL

    La presidenta del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), Yvonne Griley, i la directora de la Fundació Miró, Rosa Maria Malet, van signar ahir a la Fundació Joan Miró un conveni de col·laboració que té l’objectiu de promoure i difondre la llengua, la història i la cultura catalanes entre la població i especialment entre les persones nouvingudes.

    La Fundació Joan Miró, situada a Barcelona, es compromet a difondre el programa de Voluntariat per la llengua entre els seus visitants i treballadors. Alhora oferirà descomptes a les persones participants en aquest programa, un 2×1 en les entrades que adquireixi la parella lingüística presentant els carnets que els acrediten com a voluntari i com aprenent respectivament (carnet blanc).

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes