• Josep M. Fonalleras enceta el Voluntariat per la llengua i el Correllengua 2012 a Llagostera

  Una cinquantena de persones van assistir ahir a la xerrada de Josep M. Fonalleras, el primer dels actes del Correllengua 2012 a Llagostera que, alhora, va servir per presentar una nova edició del Voluntariat per la llengua a la població.

  L’activitat va comptar amb la participació de gent ben diversa. Per començar, un dels integrants de l’associació llagosterenca Joves per la Terra, coorganitzadora de l’acte, va comentar les activitats previstes per al Correllengua d’enguany;  seguidament, la responsable del programa Vxl al Gironès va explicar breument en què consistia el programa i com s’hi podia inscriure la gent interessada; a continaució, Josep M. Fonalleras va compartir amb tots els assistents diverses reflexions i consideracion molt interessants sobre la llengua i la cultura catalanes en el marc de l’actual situació política i social que viu Catalunya, i per tancar l’acte, una parella lingüística va llegir el manifest del Correllengua 2012. Un cop acabada l’activitat, els organitzadors van convidar el públic a un petit pica-pica, on les persones interessades, a part d’inscriure’s al programa de voluntariat lingüístic, van poder-se fer fotos en el tòtem del Vxl.

  Properament, i un cop rebudes totes les fitxes d’inscripció, farem la presentació de les parelles lingüístiques a Llagostera. No cal dir que si algú està interessat a apuntar-se al Vxl encara hi és a temps, Només cal que contacti amb el Servei Comarcal de Català del Gironès per telèfon (972 21 32 62) o bé per correu electrònic a l’adreça girones@cpnl.cat.

  El Diari de Girona ha publicat una notícia sobre l’acte i Llagostera TV ha fet un reportatge.

  Tot seguit, adjuntem algunes de les fotos de la xerrada.

    

   

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes