• Una xerrada de Patricia Gabancho obre l’actual edició del VxL a Palafrugell

    Interessants reflexions de Patricia Gabancho en la presentació de les parelles de Voluntariat d’enguany. Sota el títol de “Llengua, cultura i cohesió social” la periodista i escriptora catalana d’origen argentí, ens va explicar el seu interès per la història dels Països Catalans des de molt joveneta, allà a Buenos Aires, com va entrar en contacte amb la cultura catalana i com es va instal·lar a Catalunya els anys 70 per comprendre com era una nació sense estat. Ens va passejar per la història de Catalunya i va fer reflexions interessantíssimes, des de la passió que la caracteritza, sobre el moment actual. Va acabar felicitant els catalans per haver mantingut la nostra cultura malgrat tots els entrebancs i ens va dir que era un moment per a l’esperança. Al final de la xerrada uns quants  vam coincidir que ens havia fet posar la pell de gallina.

    L’acte també va servir perquè els nous voluntaris coneguessin el funcionament del programa i algunes parelles ja es posessin en contacte per començar les converses. La resta, fins arribar a les 12 parelles que comencen l’edició, s’aniran coneixent els propers dies.

     

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes