• Antònia Solsona i Remei Gou, un tàndem al taller VxL de l’escola Pallach de Figueres

    L’Antònia i la Remei són mestres jubilades amb molta corda. Dones actives i emprenedores, que han trobat en els tallers lingüístics del Voluntariat per la llengua un motor important de realització personal. Totes dues repeteixen l’experiència, que l’any passat els va agradar moltíssim. Aquest any el projecte és més complet perquè la Remei, a part de la seva dedicació al Voluntariat per la llengua, paral·lelament, farà sessions d’alfabetització a les aprenentes que vulguin. En els tallers l’element essencial és la pràctica del català oral, però s’hi ofereix informació sobre temes que poden millorar la participació a l’escola i la integració a la ciutat, com ara els serveis educatius i l’oferta cultural.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes