• Recollida de joguines, jocs i contes en català

    El Voluntariat per la llengua col·labora en la campanya de la Creu Roja per recollir joguines per als infants. Hem habilitat un punt de recollida al Centre de Normalització Lingüística de Girona (CNL), situat al c. Ciutadans, 18, on podeu portar joguines, jocs i contes en català que estiguin en bon estat. Podeu fer les vostres aportacions fins dijous 20 de desembre. Puntualment, dissabte 15 de desembre també recollirem joguines a l’estand que el CNL de Girona tindrà al Punt de Trobada de la Rambla de Girona de 10 a 14 h.

    Les persones de fora de Girona que vulgueu col·laborar en la campanya, apropeu-vos a la seu de Creu Roja que tingueu més propera al vostre municipi.

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes