• 25 noves parelles entre Calonge i Platja d’Aro

    Dimecres passat, 28 de novembre, es van presentar les 9 parelles que participaran en la nova edició del Voluntariat per la Llengua a Calonge.
    Durant l’acte, que es va fer a la Biblioteca Municipal Pere Caner, la tècnica de l’Oficina de Català de Calonge i la dinamitzadora del Voluntariat per la Llengua a la comarca van explicar el funcionament del programa. Tot seguit, voluntaris i aprenents que hi havien participat en edicions anteriors van explicar la seva experiència.
    La presentació es va amenitzar amb una mica de música, ja que sis integrants d’un grup de gòspel, entre els quals hi havia persones que havien participat en el programa anteriorment, van cantar L’affaire Sofia, d’Els Amics de les Arts, i Quan somrius, de Josep Thió.

    Dilluns, 3 de desembre, va ser el torn de Platja d’Aro, on s’han format 16 parelles i un trio. A la presentació, que va tenir lloc al Centre Cívic Vicenç Bou de Platja d’Aro, la tècnica del Servei Comarcal de Català i la dinamitzadora del Voluntariat per la Llengua a la comarca van explicar a les parelles el funcionament del programa, i els avantatges i descomptes de què gaudeixen. També se’ls va explicar la sortida que es farà el proper 15 de desembre, per conèixer la important col·lecció de diorames que acull el monestir de Solius.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes