• Teatre amb descompte gràcies a un acord amb la Federació d’Ateneus de Catalunya

    El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) i la Federació d’Ateneus de Catalunya (FAC) han signat un acord de col·laboració amb l’objectiu compartit de donar a conèixer la tasca de les entitats socioculturals que la federació agrupa i facilitar l’accés dels usuaris del CPNL a les activitats que organitza. Per això, alumnes i participants en el Voluntariat per la llengua gaudireu d’un 20% de descompte en el preu de les entrades dels espectacles que es fan a diversos ateneus de Catalunya, dins el programa Espai A, xarxa d’arts escèniques amateurs de Catalunya. Només cal que ensenyeu el carnet del Voluntariat per gaudir del descompte.

    A la demarcació de Girona hi ha espectacles programats per als següents mesos a La Cate de Figueres i a Els Catòlics d’Olot. Podeu consultar la programació aquí.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes