• Alumnes d’S3 de Palafrugell animen els companys del nivell Bàsic a fer VxL

    Dijous passat, dues alumnes no catalanoparlants que han acabat fa poc el nivell de Suficiència 3 van visitar els cursos de nivell Bàsic 3 per parlar durant una estona amb els estudiants d’aquest nivell.

    La Kameliya, de Bulgària, i la Cristina, de Madrid, els van explicar quan temps feia que eren aquí,  per què es van decidir a estudiar català, quan es van animar a començar-lo a parlar, amb quines dificultats s’havien trobat…

    Tant l’una com l’altra van coincidir que una de les activitats que els havia ajudat més a parlar, a banda de les classes, havia estat participar en el programa Voluntariat per la llengua. La Kameliya també va comentar que properament entrarà en el Programa com a voluntària, després d’haver-hi estat força temps com a aprenenta.

    En acabar vam fer un petit col·loqui, i un dels temes de què es va parlar més va ser del desconcert que provoca als estudiants el fet que la gent d’aquí els parli en castellà quan ells intenten adreçar-s’hi en català.

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes