• El VxL en marxa als centres educatius del Baix Empordà

    El dilluns 28 de gener, a les 11.45 h, es va fer la presentació de les 12 parelles que participaran a la 3a edició del Voluntariat per la Llengua a l’Institut Puig Cargol de Sant Antoni de Calonge. El dimecres, 30 de gener, a les 9.15 h, va ser el torn de les 40 parelles que enguany col·laboren en la 2a edició del programa a l’Escola Pere Rosselló.

    Les 52 parelles d’aquests dos centres s’afegeixen a les que s’han presentat a altres centres educatius de la comarca, com l’escola Guillem de Montgrí de Torroella (16 parelles), l’escola Portitxol de l’Estartit (4 parelles), les escoles Joan de Margarit (4 trios i 2 parelles),  Cor de Maria,  Mas Clarà (16 parelles) i l’institut La Bisbal (5 parelles) de la Bisbal d’Empordà

    Està previst que properament es posi en marxa una nova edició als instituts Sant Feliu i Sant Elm de Sant Feliu de Guíxols.

    Presentacions multitudinàries del programa Voluntariat per la Llengua als centres educatius de Calonge

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes