• Nous tallers lingüístics a l’escola El Bruel d’Empuriabrava

    L’escola El Bruel d’Empuriabrava inaugura aquest 4 d’abril una nova edició dels tallers lingüístics per a pares i mares que volen millorar els coneixements de català oral. Cada dijous, de 14.30 a 16 h, diversos voluntaris conduiran algun taller, que anirà des de fer una rosa de paper fins a preparar un plat amb fruita de temporada.

    Igual que l’any passat, l’objectiu de les trobades és parlar en català i treballar vocabulari d’àmbits diversos. Aquesta fórmula és adequada a les necessitats de les famílies de l’escola, ja que permet arribar a un grup més gran de persones amb diferents nivells de comprensió i de domini de la llengua, amb l’objectiu que guanyin seguretat a l’hora de parlar en català.

    El Bruel

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes