• Una exposició itinerant commemora els 10 anys del VxL a Girona

    Vitrina 10 anysVxL 002Avui s’ha posat en marxa l’exposició “10 anys trobant-nos. Voluntariat per la llengua”, que serveix per celebrar el 10è aniversari del programa, amb un expositor a la Biblioteca Pública de Girona i un altre al Centre Cívic Pla de Palau. Des d’ara i fins al 30 de juny, els dos expositors passaran per tots els centres cívics de la ciutat per tal de donar a conèixer la tasca que durant aquests 10 anys s’ha dut a terme des del Voluntariat per la llengua.

    Els expositors contenen informacions i dades del programa a la ciutat i també exposa algunes fotografies fetes per parelles lingüístiques. D’aquesta manera, es vol apropar el programa a tota la ciutadania i mostrar la tasca que s’ha fet al llarg d’aquests 10 anys, no només amb les més de 1.300 parelles lingüístiques que s’han format, sinó també amb els establiments i les entitats que col·laboren amb el programa.

    Podeu veure la notícia publicada al web de l’Ajuntament de Girona, a Girona Notícies i a Siestv.

    10 anys vxl 005

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes