• Les parelles lingüístiques del Baix Empordà visiten la llotja i l’Espai del Peix de Palamós  Més d’una seixantena de voluntaris i aprenents provinents de Torroella de Montgrí, Palafrugell, la Bisbal, Calonge, Platja d’Aro, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina d’Aro i Palamós van estar convidats per l’Àrea de Cultura i Patrimoni de l’Ajuntament de Palamós a veure en directe l’arribada de les barques de pescadors i la subhasta del peix a la llotja. La visita, que va tenir lloc el divendres 5 d’abril a les 16.30 h, va estar presidida per la regidora de Cultura, Patrimoni i Turisme de l’Ajuntament i guiada pels tècnics de la Fundació Promediterrània que van explicar el funcionament de la subhasta. Tot seguit, després de veure un audiovisual sobre el món pesquer a Palamós, l’acte es va cloure amb una degustació de fideuada acompanyada d’una copa de vi blanc a l’Espai del Peix, un equipament de l’Ajuntament de Palamós destinat a aula d’aprenentatge de la cuina marinera i a fer demostracions i tallers gastronòmics relacionats amb la cuina del peix. En definitiva: una experiència per recordar!

                                                     OLYMPUS DIGITAL CAMERA                                                                                                                                     OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 1. Nuri Roig

  08 abr. 13
  8:24 #

  Doncs sí, vam passar una bona estona entre la visita a la subhasta i el tastet. Per als qui no conegueu l’espai: animeu-vos, està molt bé!

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes