• Jocs i vals de compra per als guanyadors del primer Campionat de Scrabble del VxL

    Ahir a la tarda, voluntaris i aprenents es van trobar a l’establiment col·laborador Zeppelin per jugar a Scrabble. En Pere Omedes, voluntari, va ser l’encarregat d’explicar les normes bàsiques del joc per a aquelles persones que no hi havien jugat mai. A continuació, es van iniciar tres partides simultànies que es van decidir per pocs punts entre els guanyadors i els segons classificats. Els guanyadors de cadascuna de les tres partides es van endur els tres primers premis: dos jocs Scrabble i un val de compra. També es van sortejar dos vals de compra més entre la resta de participants.

    Podeu veure totes les fotos al nostre Facebook.

    DSCN2206

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes