• Llibres, acròstics i teatre protagonistes del Sant Jordi a Girona

    Sant Jordi Girona13 023Alumnes i participants en el Voluntariat per la llengua van poder intercanviar llibres al matí en una paradeta a l’exterior de la Casa de Cultura de Girona. Tot seguit van poder gaudir de la representació d’un fragment de l’obra de Bernard-Marie Koltés, “Remenant els boscos de nit”, interpretada per Janot Carbonell i Kissima Sillah, una parella lingüística molt teatral. En Kissima és un jove gambià, alumne dels cursos de català i participant en el Voluntariat per la llengua, que puja als escenaris per primera vegada. Els assistents van poder gaudir d’un tast de l’obra que representa juntament amb l’actor Janot Carbonell.

    Després del teatre es van lliurar els premis del concurs d’acròstics en què hi participaven alumnes i parelles lingüístiques. Es va premiar el millor acròstic de cada nivell (bàsic, elemental, intermedi, suficiència i superior) i del Voluntariat per la llengua. La voluntària Josefina Espinosa va ser la guanyadora en aquesta categoria. Els premis van ser ben variats: jocs de l’Oca dels invents (cedit per l’establiment col·laborador Girona Innovació), llibres i galetes de Sant Jordi (cedides per l’establiment col·laborador Tot Dolç). Escoltant alguns dels acròstics participants vam poder constatar que hi ha molts poetes entre els alumnes i les parelles lingüístiques!

    Podeu veure totes les fotos de la Diada al nostre Facebook.

     

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes