• “Jo el parlo” per Sant Jordi

  L'Oficina de Català, present a la Diada de Sant Jordi a la Bisbal

  La Joaquima, l’Ana, la Bouchra, en Mohamed, la Trini, la Maria i la Muriel. Tots ells participen en el Voluntariat per la Llengua i han col·laborat en la campanya “Jo el parlo”, que dimarts, Diada de Sant Jordi, va sortir al carrer per tal que tots els bisbalencs i bisbalenques la veiessin.

  L’Oficina de Català va muntar una parada informativa i va exposar els 20 cartells que formen el “Jo el parlo”, una campanya que vol fomentar l’ús del català a la població i que fa incidència en la importància de fer servir el català quan ens adrecem a una persona nouvinguda.

  Tothom qui es va acostar a la parada de l’Oficina de Català va poder participar en un concurs sobre llengua i la campanya lingüística. Entre els encertants de les vint preguntes plantejades, se sortejaran diversos premis.

  Si teniu ganes de participar-hi, encara hi sou a temps: teniu fins al 10 de maig!

  Podeu veure els cartells de la campanya clicant aquí.

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes