• Lectura continuada de Josep Pla, Relats de Primavera i Espriu als aparadors

    2013 ESPRIU 025Amb aquestes activitats, alumnat, voluntariat per la llengua i professorat de l’Oficina de Català de Palafrugell s’ha afegit als actes per celebrar Sant Jordi a la població.

    Vam començar el divendres dia 19, amb la mostra de poemes d’Espriu als aparadors de més de 60 establiments del centre de la vila, que hi romandran fins al proper cap de setmana, també festiu amb “Flors i violes”

    El mateix divendres, a les 8 del vespre alumnat i voluntariat van participar en els 1rs Relats de Primavera, llegint i interpretant textos de Calders, Tísner, Sales i Espriu al Teatre Municipal. Després de 9 anys de recitar poemes d’arreu del món en llengües molt diverses, aquest any l’acte que serveix per tancar els cursos i participar en la celebració de Sant Jordi prenia un format una mica diferent, però també engrescador per a públic i participants.

    I ja el dia 23, participàvem a la Lectura continuada de Pla, que aquest any tenia la dificultat afegida d’haver de saber una mica de francès, perquè l’obra Notes sobre París inclou fragments en aquesta llengua.

     

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes