• El SCC del Baix Empordà comparteix parada amb un establiment col·laborador

    Aquest és l’ambient que hi havia a Platja d’Aro dimarts 23 d’abril, amb motiu de la Diada de Sant Jordi. Enguany, i per primer cop, el Servei Comarcal de Català va muntar una parada informativa amb la Llibreria Susana, un dels establiments col·laboradors en el Voluntariat per la Llengua al municipi.

    Al costat de les darreres novetats editorials hi havia els díptics i fullets de difusió de les tasques que porta a terme el CPNL, entre les quals hi ha el Voluntariat per la Llengua. El matí es va amenitzar gràcies a una dotzena d’alumnes dels cursos de català, que van llegir de manera informal poemes de Salvador Espriu i que van sorprendre vianants i turistes que passejaven per la zona.

    Tothom qui es va acostar a la parada va poder participar en un concurs lingüístic sobre frases fetes, enganyifes, endevinalles i dubtes lingüístics. El premi és un lot de 6 llibres, gentilesa de la Llibreria Susana, de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro i del Consell Comarcal del Baix Empordà.

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes