• Càmeres a punt! Arriba el 10 hores 10 fotos!

    ImatgeconcursfotoParelles! Ja està en marxa la 3a edició del Concurs de fotografia del Voluntariat per la llengua. Enguany, per commorar el desè aniversari del programa, les fotos han de transmetre un aire de celebració i aniversari, sense oblidar l’essència del VxL. Teniu temps fins al 2 de juny per fer-nos arribar les fotos. Com a novetat, aquest any també hem obert un compte d’Instagram perquè les hi pengeu.

    La parella guanyadora s’endurà dues càmeres de fotos digitals. També hi haurà premis diversos per a la resta de parelles guanyadores: entrades  per al Museu Dalí de Figueres, entrades per al Museu del Cinema, llibres, etc.

    Podeu consultar les bases del concurs aquí.

    Animeu-vos a participar-hi! Volem celebrar aquests 10 anys de Voluntariat per la llengua amb vosaltres!

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes