• En marxa una nova edició de VxL a Sant Hilari Sacalm

    Aquest dilluns, 13 de maig, ha arrencat a Sant Hilari Sacalm una nova edició del programa del Voluntariat per la Llengua. En aquesta ocasió s’han format dotze parelles, que a partir d’ara i fins a mitjan juliol duran a terme les trobades per conversar en català. L’acte de presentació va tenir lloc a les 7 de la tarda a la Casa de Cultura, que és un dels punts de trobada que les parelles lingüístiques tindran a disposició al llarg de les deu setmanes.

    St. Hilari Sacalm

    En aquesta edició, una gran part dels aprenents són originaris del Marroc, però també hi ha persones procedents d’Hondures, Ucraïna, Romania, el Japó i la resta de l’Estat espanyol. A l’acte hi va assistir el regidor de Joventut i Participació, Miquel Serradesanferm, que va lloar les bondats del Voluntariat per la Llengua i va felicitar els participants per prendre part en aquesta iniciativa.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes