1. Nuri Roig

  12 juny 13
  6:19 #

  Moltes felicitats a la Rocío i en Moussa! Alumna de l’I3 i alumne del B3. La Rocío només fa 3 anys i mig que és a Catalunya -va venir de l’Argentina- i parla tan bé…! I en Moussa li segueix les passes. Van crear un bon enrenou a la Biblioteca el dia que van fer-se les fotos. La Rocío està embarassadíssima i ahir em va dir que el nen li arribava amb un pa sota el braç i que se sentia molt orgullosa d’haver guanyat el seu primer premi amb un premi com aquest.
  I a Palafrugell estem molt contentes en el 10è aniversari del programa VXL que nosaltres vam engegar justament al 2003.

 2. Maria Teresa Viñas

  13 juny 13
  14:34 #

  Moltes felicitats m’agrada molt que en tres anys i mig parlis bé el català et felicito i a en Moussa també moltes felicitats.
  M Teresa i Demba

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes