• Cloenda del VxL i els cursos de català de Calonge

    A Calonge també es va fer una festa de cloenda del Voluntariat per la llengua i els cursos de català: va ser dijous 13 de juny a les 19.30 h, a l’Escola d’Adults de Calonge.

    Per començar, la trentena d’assistents van poder veure una projecció de fotos de les activitats que l’Oficina de Català de Calonge ha organitzat durant el curs 2012-2013, entre les quals hi havia l’acte de presentació de VxL, la visita a les biblioteques de Calonge i Sant Antoni, la visita a la Mostra de Pessebres i Diorames de Sant Antoni, els actes de presentació i cloenda del VxL a l’Escola Pere Rosselló i a l’Institut Puig Cargol.

    Després, hi va haver un sopar amb plats típics del països d’origen dels assistents que van preparar ells mateixos. Entre l’assortiment de plats hi havia xips de iuca, pastissets, plàtan fregit, quiches variades, fusta de formatges, te marroquí, pizza amb verdures, galetes o amanida de patates.

     

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes