• Llançà, Castelló d’Empúries i Sant Pere Pescador acaben els Clubs de Lectura Fàcil

    Aquest mes de juny s’han fet les darreres sessions dels Clubs de Lectura Fàcil de Castelló d’Empúries, Llançà i Sant Pere Pescador. En total, hi han participat 45 aprenents del programa Voluntariat per la llengua.

    A les tres poblacions, les trobades es van inaugurar durant el mes de març, amb una visita guiada a les biblioteques de cada municipi. Els participants als Clubs de Lectura han llegit tres llibres de Lectura Fàcil i s’han trobat periòdicament per comentar-los.

    ClubSt Pere

    A Llançà, el Club ha estat guiat per Joan Serra, director de la biblioteca municipal Pere Calders, mentre que a Castelló d’Empúries se n’ha fet càrrec Paqui Martorell, tècnica de la biblioteca Ramon Bordas i Estragués. Tant Serra com Martorell són voluntaris per la llengua. A Sant Pere Pescador, els voluntaris Agnès Fort i Francesc Pla han conduït el Club a quatre mans.

    Tant voluntaris com aprenents han valorat molt positivament la proposta i han dit que els agradaria tornar-hi a participar després de l’estiu.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes