• El VxL es dóna a conèixer a les escoles i instituts de Girona

    El Voluntariat per la llengua va ser present ahir a la presentació dels recursos educatius 2013-2014 a Girona. L’acte va tenir lloc al pavelló de Fontajau a les 7 de la tarda i va comptar amb la participació de l’alcalde, Carles Puigdemont; la regidora d’Educació i Esports, Isabel Muradàs, i el director dels Serveis Territorials d’Ensenyament, Albert Bayot. Directors i mestres dels centres de primària i secundària de la ciutat van ser-hi presents per conèixer la gran quantitat de recursos educatius que s’ofereixen aquest curs, entre els quals hi ha el Voluntariat per la llengua. Vam explicar el projecte a diverses escoles i instituts que van mostrar interès en el programa.

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes