• Més de 50 parelles lingüístiques al Centre Penitenciari de Girona

    Dijous passat va començar una nova edició del Voluntariat per la llengua al Centre Penitenciari (CP) de Girona. Es van presentar onze parelles lingüístiques en un acte en què hi van assistir, entre altres, Gisela Vilanova, directora del Centre de Formació d’Adults Pompeu Fabra del CP de Girona, i Montse Deulofeu, responsable del programa Voluntariat per la llengua del Centre de Normalització Lingüística de Girona.

    presó

    Amb aquestes onze parelles ja són 56 les que han participat en el programa des que es va iniciar l’any 2008. Es pot dir, doncs, que es consolida un projecte pioner d’implicació  de la comunitat penitenciària amb la societat civil gironina.

    Des d’ara i fins al juny, voluntaris i aprenents es trobaran a l’escola del CP i dedicaran una hora setmanal a la conversa en llengua catalana. El requisit per ser aprenent és tenir un coneixement bàsic de català i estar alfabetitzat; per ser voluntari cal tenir un bon coneixement de la llengua i complir les condicions establertes pel CP.

    L’acte es va cloure amb un petit refrigeri preparat pel personal del mateix Centre Penitenciari.

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes