• Presentació de parelles a Calonge

    Ahir, 22 de novembre, vam presentar les parelles lingüístiques de Calonge. Com en altres ocasions, la trobada es va fer a la Biblioteca Municipal Pere Caner, a les 19.30 h.

    En primer lloc, es va explicar el funcionament del programa i els avantatges de què poden gaudir les persones que hi participen, i es van presentar les 12 parelles d’aquesta nova edició del VxL a Calonge.

    Tot seguit, i aprofitant una exposició que hi havia a la biblioteca, les parelles van haver de respondre un qüestionari sobre algunes dades de les biografies de dones sindicalistes, entre les quals hi havia la calongina Isabel Vilà. Aquesta activitat va servir perquè voluntaris i aprenents tinguessin un primer contacte.

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes