• Presentació de parelles a Palafrugell

    Pràcticament tots els integrants de les 15 parelles que comencen una nova edició de VxL a Palafrugell es van conèixer divendres passat al vespre en la sessió de presentació que vam fer al Centre Municipal d’Educació.

    Després d’una primera part en què vam donar algunes dades de com està funcionant el Programa a tot Catalunya, vam passar a donar la benvinguda als voluntaris nous i a explicar-los el funcionament bàsic de les trobades. DSCN3565Seguidament vam presentar les parelles i  els vam donar  un temps perquè es comencessin a conèixer i concretessin el primer dia que es veurien. Només una voluntària i  dos aprenents no van poder conèixer la  persona amb qui faran la conversa, tota la resta va marxar sabent qui seria el seu acompanyant en aquest periple per la llengua.

    Els assistents, a més,  van poder veure l’exposició fotogràfica  Sentiments, de la Plataforma de Dones de Blanes, a l’entorn de la violència de gènere i van rebre una espelma per participar a l’encesa que es farà aquest vespre com a commemoració del Dia Internacional contra la Violència de Gènere.

     

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes