• Establiments col·laboradors a Palafrugell

    A partir d’ara, Palafrugell compta amb dos establiments col·laboradors. Són la cafeteria Farggi, just al centre del poble, a Plaça Nova, i la llibreria Mediterrània -Espai Fòrum, del carrer de la Tarongeta, llibreria i cafeteria alhora.  A tots dos llocs podeu anar a fer un cafè amb les vostres parelles lingüístiques, sabent que sereu atesos en català.

    A la llibreria Mediterrània – Espai Fòrum, a més, us faran un 5 % de descompte si hi compreu algun llibre en català i us convidaran a prendre alguna cosa quan hi  hàgiu segellat 10 vegades la vostra targeta de Punt de trobada. Més endavant, tenim pensat d’organitzar-hi alguna activitat. Ja us n’informarem.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes