• Nova edició del VxL a Platja d’Aro

    Dimarts, 3 de desembre, vam presentar les set parelles i els dos trios que participaran en la propera edició de VxL a Castell-Platja d’Aro.

    En primer lloc vam explicar, als nous participants, el funcionament del programa amb la col·laboració de voluntaris i aprenents d’altres edicions, que van explicar quines activitats fan durant les trobades, on queden i de què parlen.

    A continuació, vam informar els assistents dels avantatges del carnet de VxL i de les novetats, entre les quals hi ha els acords de col·laboració amb l’Associació Pessebre Vivent de Castell d’Aro i amb el Centre L’Avenir Fanalenc de Platja d’Aro.

    Per acabar, vam presentar les parelles i els vam oferir un petit piscolabis perquè poguessin tenir un primer contacte i organitzar la primera trobada.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes