• L’empresa ECOSOL de Càritas Girona participa en el VxL

  Quatre parelles lingüístiques formades per treballadors que l’empresa ECOSOL té en un taller de muntatge de bicicletes es troben un dia a la setmana a l’hora de dinar per conversar en català. D’aquesta manera, s’aplica l’acord de col·laboració que l’empresa de reinserció laboral ECOSOL, de Càritas, ha signat amb el Voluntariat per la llengua de Girona. S’espera que en un futur el nombre de parelles es pugui anar ampliant i que, a la llarga, la llengua de relació a la cadena de muntatge sigui la catalana.

 1. Enric

  12 des. 13
  20:18 #

  Com si pot participar?
  Gracies
  Enric

 2. Imma Torres

  13 des. 13
  7:57 #

  Enric,

  De moment, s’han format les parelles amb treballadors de l’empresa. Si en un futur hi ha més demanda i fessin falta voluntaris ja us avisaríem.
  Gràcies!

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes