• La Fundació Elna aporta voluntaris al VxL

    El Centre de Normalització Lingüística de Girona ha signat un acord de col·laboració amb la Fundació Elna per col·laborar amb el programa Voluntariat per la llengua.

    Elna és una fundació que ha nascut amb la voluntat d’atendre les persones amb discapacitat lleu i moderada fora de l’àmbit laboral per tal de contribuir a augmentar la seva autoestima, preparar-los per a un major grau d’autonomia i, alhora, reduir el desconeixement social vers el col·lectiu.

    Arran d’aquest acord, dimecres 18 de desembre, es va presentar la primera parella lingüística que formarà part d’aquest projecte. Una voluntària de la Fundació Elna es trobarà una hora a la setmana a Cassà de la Selva per conversar en català amb una aprenenta de Badajoz.

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes