• Xerrada sobre invents per a les parelles lingüístiques de Girona

    Voluntaris i aprenents de Girona han participat avui en una xerrada sobre invents i innovació. Gràcies a la col·laboració entre el Voluntariat per la llengua i l’establiment Girona Innovació, les parelles lingüístiques han conegut de prop quin és el procés que segueix un invent, des que és una idea fins a la seva comercialització. Montse Argelaguet ha explicat la complexitat dels processos i els tràmits que han de passar els invents fins que arriben a les botigues. Després de fer preguntes i compartir opinions, els assistents han pogut veure alguns dels invents que es venen a l’establiment: des d’un paraigüer per al cotxe fins a unes tisores per pelar gambes.

    DSC_0101

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes