• Presentació de parelles a l’escola Cor de Maria de la Bisbal

    Divendres passat, 24 de gener, es van presentar les parelles que participaran a la segona edició del Voluntariat per la Llengua del Cor de Maria de la Bisbal. Enguany un total de deu nois i noies, repartits en parelles i trios, dedicaran l’estona del pati un dia a la setmana a practicar el català.

    Amb aquesta presentació ja s’ha donat el tret de sortida al Voluntariat per la Llengua a les tres escoles de la Bisbal que hi participen: l’escola Joan de Margarit, l’escola Mas Clarà i l’escola Cor de Maria. A principi d’abril, es farà un acte de cloenda conjunt al Mundial, al qual assistiran els 65 alumnes que s’hi han apuntat en aquesta segona edició.

     

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes