• Exposició dels cartells de “Paraules viatgeres” a la Biblioteca de Palamós

    A partir del dia 3 de febrer i fins a l’abril, les parelles lingüístiques de Palamós tindran un nou recurs per amenitzar les seves trobades. Trenta-cinc cartells de la campanya “Paraules viatgeres”, que es va dur a terme durant el mes de desembre als establiments del centre comercial de Palamós, restaran exposats a la sala de lectura de la Biblioteca Municipal Lluís Barceló i Bou perquè tothom pugui conèixer l’etimologia de les paraules recollides en els cartells, relacionades amb l’àmbit comercial.

    Us animo a visitar-la i comprovar els vostres coneixements responent les preguntes de les butlletes sobre l’origen de   les paraules! 20140129_125814

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes