• Visita al convent de Sant Sebastià

    Unes cinquanta persones, entre participants al Voluntariat per la Llengua, alumnes dels cursos de català i acompanyants, van gaudir dissabte passat, 25 de gener, d’una visita guiada a un indret de la Bisbal d’Empordà: el convent de Sant Sebastià.

    La Fundació Acollida i Esperança va obrir les portes de l’antic convent dels pares franciscans a tots els assistents. Després de la salutació de la Laura, la directora del centre que va conduir la visita guiada, tothom va poder entrar al claustre, al refectori, a la biblioteca i al taller. També es va visitar la zona de l’hort i el jardí, l’espai del Viacrucis, l’església.

    L’activitat va servir com a coneixement d’entorn i alhora com a activitat de dinamització de la llengua catalana, ja que va ser la llengua emprada durant la visita, tant per la directora del centre com per les persones que hi van assistir.

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes