• El Geriàtric Maria Gay col·labora en el VxL de Girona

    El centre geriàtric Maria Gay i el Voluntariat per la llengua de Girona han signat un acord de col·laboració per tal de dur a terme el programa en el geriàtric. Algunes treballadores del centre dediquen l’estona de pausa per conversar en català amb la seva parella lingüística. Actualment, n’hi ha 4 en funcionament. L’objectiu és que l’idioma de relació entre aquestes treballadores acabi essent el català.

    D’altra banda, el VxL i els cinemes OCine Girona han renovat la col·laboració. D’aquesta manera, les parelles lingüístiques continuaran tenint descompte per a les pel·lícules en català i gaudiran del preu del dia de l’espectador qualsevol dia de la setmana a totes les sessions.

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes