• Noves parelles i noves propostes a Girona

    Ahir es va fer a Girona  la presentació de 20 parelles noves, que s’afegeixen a les més de 120 que ja estan en funcionament des del passat mes d’octubre. La sala d’actes del Centre Cívic del Barri Vell-Mercadal va acollir la breu presentació, que va servir a moltes parelles per veure’s per primera vegada. A partir d’ara es trobaran una hora a la setmana per fer conversa.

    P1010399La presentació de parelles noves va precedir la 2a trobada de voluntaris i la 1a trobada d’aprenents. Per separat, els participants en el VxL van posar en comú les seves experiències i van exposar problemes, dubtes, millores en el funcionament del programa, així com els aspectes positius. També van fer propostes i suggeriments per millorar l’experiències del Voluntariat per la llengua. Les trobades van ser molt profitoses i segurament en sortiran noves activitats conjuntes.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes