• Sessió de joc en català al CAF

    En Salvador, un voluntari de Platja d’Aro, va organitzar divendres passat una activitat de joc en català: 4 aprenents, 2 voluntaris i la dinamitzadora del Voluntariat per la Llengua es van trobar al Centre L’Avenir Fanalenc de Platja d’Aro per jugar a l’Aparaulats en català.

    Amb aquesta activitat, en què el català va ser la llengua comuna, els aprenents van poder millorar el seu vocabulari gràcies a l’ajuda dels voluntaris.

    Recordeu que el centre L’Avenir Fanalenc té signat un acord de col·laboració amb el CNL de Girona. A banda d’atendre-us en català, si quan hi aneu ensenyeu el carnet de VxL, us faran aquests descomptes: consumicions a preu de soci, un 2×1 un cop fetes 5 consumicions i una consumició gratuïta un cop n’hàgiu pres 10. A més a més, us obren les portes a totes les activitats que organitzen: xerrades, conferències, passis de pel·lícules, música en viu, tallers, sessions de jocs de taula…

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes